Algemene voorwaarden voor het reserveren van een villa

Algemene voorwaarden voor het reserveren van een villa

Enerzijds hebben we IBIZA SUMMER VILLAS, S.L (hierna "IBIZA SUMMER"), een naamloze vennootschap geregistreerd in Spanje, met ondernemingsnummer B57965170. Het statutaire adres is gevestigd te Calle Riu Guadiana 52, Unidad D, San Josep de Sa Talaia, 07817 Ibiza, Spanje.

 

Anderzijds hebben we de gebruiker van de website, hierna aangeduid als de KLANT. De KLANT die de WEBSITE bezoekt voor informatie en om contracten af te sluiten voor de villa's die via de WEBSITE worden aangeboden. De KLANT verklaart dat hij/zij meerderjarig is (ten minste 18 jaar oud) en over de vereiste wettelijke bevoegdheid beschikt om deze overeenkomst aan te gaan en om deze WEBSITE te gebruiken in overeenstemming met deze algemene gebruiksvoorwaarden, die hij/zij volledig begrijpt en erkent.

 

Door de WEBSITE te gebruiken, aanvaardt de KLANT volledig alle algemene voorwaarden die op dat moment op de website van IBIZA SUMMER VILLAS, S.L. staan vermeld, met inbegrip van in het bijzonder de voorwaarden met betrekking tot de aansprakelijkheidsbeperking van IBIZA SUMMER VILLAS, S.L. De KLANT wordt aangeraden om de algemene voorwaarden zorgvuldig te lezen telkens wanneer hij/zij een reservering maakt, aangezien deze sinds het laatste bezoek kunnen zijn gewijzigd.

 

1. DEFINITIE

Ibiza Summer Villas is een onafhankelijk bedrijf dat werkt in opdracht van de eigenaar van het onroerend goed. Het contract is tussen de eigenaar vertegenwoordigd door Ibiza Summer en de huurder.

 

U, onze klant, waar er meerdere zijn, bent elk verantwoordelijk voor alle verplichtingen met betrekking tot de gehele accommodatie. Door de aanbetaling te voldoen, bevestigt de klant het contract en aanvaardt hij/zij deze algemene voorwaarden.

 

U gaat ermee akkoord deze algemene voorwaarden door te geven aan alle leden van uw gezelschap, aangezien deze van toepassing zijn op de huur van de accommodatie en alle leden van uw gezelschap. Houd er rekening mee dat de Algemene Voorwaarden op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Property Management Company kan de relevante voorwaarden, beleidsregels of kennisgevingen op elk gewenst moment wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om de huidige versie van deze voorwaarden en bepalingen te bekijken telkens wanneer u de website bezoekt, omdat , tenzij anders vermeld in de huidige versie, alle eerdere versies worden vervangen door de meest actuele versie.

 

2. RESERVERING

Bij het maken van een reservering dient u, onze klant, 50% van de huurprijs te betalen. Deze aanbetaling moet binnen drie dagen na de reservering ontvangen zijn om de villa vast te zetten. Al onze prijzen zijn vermeld in euro's, maar wij, het bedrijf, kunnen naar eigen goeddunken in ponden sterling factureren.

 

Na ontvangst van deze aanbetaling van 50% sturen we u een boekingsbevestiging per e-mail. De resterende 50% van de villahuur moet bij aankomst contant in euro's worden betaald, indien dit niet hoger is dan de wettelijke limiet van 2500 euro in Spanje, of tot 12 weken voor aankomst worden betaald, wederom per bankoverschrijving of creditcard.

 

Als u de boeking binnen 12 weken voor aankomst op Ibiza afrondt, wordt het volledige bedrag van de villa in rekening gebracht.

 

Bijkomende kosten zoals gas, elektriciteit en water zijn inbegrepen in de huurprijs van de villa (uitgezonderd huurperiodes van twee maanden of meer).

Controleer voordat u boekt de locatie van de villa op de kaart in de advertentie op de website. We adverteren de locatie van elke villa nauwkeurig. Gasten ontvangen ook een link naar de kaart met de exacte locatie samen met de boekingsbevestiging. Wij zijn niet verantwoordelijk als u aankomt en/of als u niet tevreden bent met de locatie. Het is een feit dat er vanuit sommige villa's rond Ibiza-stad en het Playa d'en Bossa-gebied vliegtuiglawaai te horen is, vanwege de nabijheid van de luchthaven.

 

Houd rekening met extra kosten als u een villa via Ibiza Summer Villas boekt. Veel van deze kosten zijn inbegrepen in de prijs van de villa, maar sommige kosten moeten bij aankomst contant in euro's worden betaald:

 

De ecotaks, een lokale overheidstaks die elke toerist bij aankomst moet betalen. De heffing is 2,20 euro per persoon per nacht van uw vakantie.

 

De schoonmaakkosten voor de villa, die beginnen vanaf 300 euro.

 

De niet-restitueerbare verzekeringskosten, die alleen van toepassing zijn op geselecteerde villa's en waarover u meer informatie vindt in sectie 7 van de Algemene Voorwaarden.

 

De vermelde prijzen zijn altijd in euro's tenzij anders vermeld. Ibiza Summer Villas rekent pro-rata voor korte verblijven. Elke lengte van de vakantie wordt in overweging genomen.

 

3. VROEGE CHECK-IN EN LATE CHECK-OUT SERVICE

Waar mogelijk kunnen we ervoor zorgen dat uw villa klaar is voor 15:00 uur op de dag van aankomst. Het is ook mogelijk om op de dag van vertrek tot na 10.00 uur in uw villa te verblijven. Deze service kost 20 euro per persoon, met een minimum van 80 euro. Als u uw verblijf slechts een paar uur wilt vervroegen of verlengen, worden de kosten verlaagd.

 

Deze service is afhankelijk van beschikbaarheid en vanwege de mogelijkheid van late boekingen aan beide kanten van uw bezetting, kunnen we een vroege check-in of late check-out normaal gesproken pas een paar dagen voor uw aankomst of vertrek bevestigen. Daarom moeten de kosten voor deze service contant worden betaald bij aankomst voor vroeg inchecken of tijdens uw verblijf voor laat uitchecken.

Als u van tevoren weet dat uw vluchtschema's problematisch zijn voor de check-in of check-out tijden, en u een vroege check-in of late check-out wilt garanderen, raden we u sterk aan om een extra nacht aan het begin of einde van uw vakantie te boeken. Ons reserveringsteam adviseert u graag en legt u de mogelijkheden uit.

 

Als u met een nachtvlucht aankomt, worden er 80 euro administratiekosten in rekening gebracht voor inchecken na 21.00 uur.

 

4. DUUR VAN DE HUUR

De woning die u heeft gehuurd is beschikbaar tussen 15.00 en 17.00 uur op de eerste dag van uw huurperiode tot 10.00 uur op de laatste dag. Dit kan per villa verschillen.

Als u later vertrekt dan deze tijd, zijn wij gerechtigd u een extra dag in rekening te brengen. De exacte inchecktijd wordt een week voor aankomst aan u bevestigd, mits we uw vluchtgegevens hebben ontvangen.

 

Aan het einde van uw vakantie bent u verplicht de sleutels van de villa persoonlijk bij ons in te leveren. In geen geval mag u de villa verlaten zonder eerst de vertegenwoordiger van IBIZA SUMMER VILLAS, die u de sleutels heeft overhandigd, op de hoogte te stellen van uw voornemen om uw vertrek te vervroegen. Bij verlies van de sleutels wordt 50 euro per sleutel in rekening gebracht. Dit bedrag varieert in sommige villa's. Als uw villa een afstandsbediening heeft voor de elektrische poort, wordt bij verlies van deze afstandsbediening 100 euro in rekening gebracht.

 

Afval moet dagelijks uit de villa worden verwijderd en in de grote vuilnisbakken op straat worden gedeponeerd. Bij het inchecken zal onze vertegenwoordiger u de dichtstbijzijnde plek wijzen waar u uw afval kunt deponeren. Als er bij vertrek afval in de villa ligt, wordt er 200 euro extra in rekening gebracht.

 

Tenzij schriftelijk toegestaan door Ibiza Summer Villas, mag u het aantal toegestane personen in de villa niet overschrijden. In het geval dat het maximum aantal wordt overschreden zonder voorafgaande toestemming, behoudt de eigenaar zich het recht voor om de reservering naar eigen goeddunken te weigeren of in te trekken.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

Uw vertegenwoordiger van IBIZA SUMMER VILLAS zal u de regels en voorschriften van de villa waar u verblijft uitleggen. Wij verzoeken u deze volledig te begrijpen, want deze regels zijn opgesteld om u te helpen van uw vakantie te genieten. Bij aankomst moet dezelfde persoon die de reservering heeft gemaakt zich identificeren met zijn/haar originele paspoort en het registratiedocument ondertekenen. In het geval dat andere leden van de groep eerder in de villa aankomen is het ter beoordeling van IBIZA SUMMER VILLAS om een vroege check-in te maken voor de overige leden van de groep, in welk geval een vertegenwoordiger van Ibiza Summer Villas naar de accommodatie zal komen bij aankomst van de persoon die de reservering heeft gemaakt om het registratiedocument te ondertekenen. Het check-in document moet worden ondertekend door dezelfde persoon die de boeking heeft gemaakt.

Helaas is Ibiza niet immuun voor inbraken en we moeten ervoor zorgen dat we onze gasten adviseren om te allen tijde waakzaam te zijn. We raden u aan om altijd de kluis te gebruiken (als uw villa er een heeft) en uw paspoorten en geld achter slot en grendel te bewaren. Wanneer u de villa tijdens uw vakantie verlaat, moet u alle ramen, deuren en poorten op slot doen. We raden u sterk aan om tijdens uw vakantie gebruik te maken van legale taxi's in plaats van piratentaxi's, die gemakkelijker te vinden en sneller te gebruiken lijken. Met betrekking tot de elektriciteitsvoorziening van de villa, verbindt u zich ertoe de maximale capaciteit niet te overschrijden door elektronische apparaten aan te sluiten die het elektrische systeem kunnen overbelasten.

 

IBIZA SUMMER VILLAS kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verminderd plezier als gevolg van lokale technische problemen, bouwwerkzaamheden, diefstal of weersomstandigheden.

 

Het kan zijn dat we tijdens uw verblijf toegang moeten krijgen tot de accommodatie voor noodzakelijke reparaties of onderhoud, maar we zullen u hiervan van tevoren op de hoogte stellen en de onderbreking tot een minimum beperken.

 

Hoewel we er alles aan doen om de nauwkeurigheid van de beschrijvingen op onze website te garanderen, kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele wijzigingen door de eigenaren waarvan wij niet op de hoogte zijn gesteld.

 

Als onderdeel van onze licentieverplichtingen voor de villa's die we beheren, zijn we wettelijk verplicht om alle identiteitsgegevens van gasten binnen 24 uur na aankomst van de gast in het vakantieverblijf door te geven aan de politie. Daarnaast zijn we verplicht om elke gast een "reizigersformulier" of incheckformulier te laten ondertekenen. Houd er rekening mee dat we al deze informatie bij aankomst zullen invullen. Voor eventuele extra gasten die tijdens uw verblijf arriveren, moeten we ook hun identificatiegegevens noteren. Om dit proces te versnellen, vooral tijdens het hoogseizoen, zullen we u vragen om ons uw identiteitsbewijs elektronisch toe te sturen voor uw aankomst.

 

 

5. GEDRAG VAN KLANTEN

U moet zich op een zorgvuldige manier gedragen tegenover anderen. Als u ongerechtvaardigde overlast, lawaai, schade, aanstoot of gevaar veroorzaakt, hebben we het recht om u uit de woning te zetten. Als eerste stap krijgt u een mondelinge waarschuwing. Als het probleem aanhoudt, krijgt u een schriftelijke waarschuwing. Een derde waarschuwing leidt tot uitzetting uit de woning. In ernstige gevallen kunnen we u eruit zetten zonder voorafgaande waarschuwing.

 

U gaat ermee akkoord niets te doen dat de verzekering van de woning in gevaar kan brengen. Het organiseren van feesten of evenementen zoals bruiloften zijn niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ibiza Summer Villas.

 

Elk van de bovenstaande evenementen zonder voorafgaande toestemming kan resulteren in het recht om de villa te verlaten en dus het verlies van het betaalde bedrag. In het geval van het huren van externe luidsprekers kan Ibiza Summer Villas niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele stroomstoringen.

 

Muziek en lawaai van welke aard dan ook moeten op iedere dag tussen 23.00 en 8.00 uur tot een minimum worden beperkt. De politie kan ter plaatse een boete opleggen. Ibiza Summer Villas is niet aansprakelijk voor deze boete.

 

Vanwege het recente gedrag van gasten hebben we geen andere keuze dan het volgende in te voeren om onze eigenaren en hun woningen te beschermen. Voor de periode tussen 1 juli en 15 september ontvangen klanten die aankomen bij Villa's waar borg van toepassing is een creditcardlink waarmee het bedrijf Ibiza Summer Villas gemachtigd wordt om de borg te innen, mocht er schade worden toegebracht aan de villa. De borg wordt bewaard tot uw vertrek en wordt zonder problemen teruggestort op uw creditcard. In het geval van schade aan de villa zal dit op het moment van vertrek gezamenlijk worden besproken tussen de klant en Ibiza Summer Villas.

 

De link voor de autorisatie van de creditcard wordt naar u toegestuurd in de e-mail met de definitieve afspraken die u een paar dagen voor aankomst ontvangt.

 

Het bedrag van de machtiging wordt vastgesteld op € 1500 en kan niet worden verlaagd.

 

6. DE EIGENAAR

De eigenaar of zijn vertegenwoordiger kan op elk redelijk moment tijdens de vakantieperiode toegang krijgen tot het vakantieverblijf voor inspectie- en onderhoudsdoeleinden.

 

7. OPLOSSEN VAN PROBLEMEN

De realiteit laat zien dat problemen in elke accommodatie kunnen voorkomen, net zoals in uw eigen huis. Ibiza Summer Villas en de eigenaren zullen er alles aan doen om de accommodatie in perfecte staat te houden en onmiddellijk te handelen als u iets onaangenaams vindt. Het is echter een realiteit dat het soms gewoon niet mogelijk is om een aannemer of reparateur te vinden op een zondag of in de vakantie. Hoewel Ibiza Summer Villas zal helpen om eventuele storingen, defecten of defecten aan de accommodatie te verhelpen, is het niet verantwoordelijk voor het resultaat.

 

8. BORG

De borg is alleen van toepassing op geselecteerde Villa's. In gevallen waar een waarborgsom (SD) vereist is, varieert dit bedrag afhankelijk van de villa tussen 1000 euro - 4000 euro.

 

Voor klanten die voor een korter verblijf van minder dan een week komen, kunt u de borg per creditcard betalen. Bij aankomst in de villa houdt Ibiza Summer Villas een bedrag gelijk aan de prijs van de reservering op de creditcard van de klant vast als borg. We kunnen een extra bedrag in rekening brengen als de woning buitensporig schoongemaakt moet worden of als er vuilnis verwijderd moet worden, zoals vermeld in punt 4.

Dit bedrag zal worden gebruikt om eventuele schade of verlies veroorzaakt aan de villa tijdens de huurperiode te dekken. Zodra de huurperiode is afgelopen en Ibiza Summer Villas heeft geverifieerd dat de villa nog steeds vrij is van schade of verlies veroorzaakt tijdens de huurperiode, zal Ibiza Summer Villas het ingehouden bedrag vrijgeven.

 

Als u de SD via PayPal wenst te betalen is dit ook aanvaardbaar.

 

Bij uw vertrek, als alles in de villa naar tevredenheid is, ontvangt u uw borg volledig terug. Houd er rekening mee dat alle partijen de woning moeten verlaten zodra we de borg aan u teruggeven.

 

Mocht u de woning eerder verlaten dan is een van onze medewerkers in staat om de villa bij uw vertrek te controleren. We zullen foto's maken zodat u de staat van het huis kunt controleren. Dit kan duidelijk worden gecommuniceerd met uw gezelschap om eventuele twijfels of zorgen weg te nemen.

 

9. NRI - NIET-TERUGBETAALBARE VERZEKERING

Ongeacht de borg, zijn de meeste boekingen bij ons onderhevig aan een niet-terugbetaalbaar bedrag genaamd Niet-terugbetaalbare Verzekering. Dit bedrag wordt toegevoegd aan uw factuur en moet bij aankomst contant in euro's worden betaald.

De NRI wordt gebruikt om eventuele schade aan de villa te dekken en wordt in

rekening gebracht tegen een vaste prijs per villa die kan variëren tussen €200 en €400, afhankelijk van de standaard van elke villa. Deze verzekering heeft maximale limieten voor schade veroorzaakt aan een deel van de woning of de faciliteiten en sluit nalatigheid en vandalisme uit.

 

De NRI is alleen van toepassing op geselecteerde villa's.

 

De NRI dekt geen klanten voor opzettelijke of kwaadwillige schade aan de villa of de inhoud ervan. Het dekt ook geen schade of breuk die niet is gemeld tijdens het verblijf van de klant in de villa. Het NRI dekt geen schade aan het zwembad, noch de kosten voor het legen en opnieuw vullen van het zwembad als gevolg van gebroken glas of andere voorwerpen die in het zwembad worden aangetroffen.

 

Het NRI dekt geen boetes van de politie of andere autoriteiten van het eiland die worden opgelegd voor elke vorm van asociaal gedrag, illegale activiteiten of klachten als gevolg van lawaai of overlast.

 

Het NRI dekt geen extra schoonmaak- of vuilnisophaalkosten als de villa opzettelijk in een buitensporig vuile staat wordt achtergelaten.

 

Alle gebieden die in rekening worden gebracht zullen worden gedocumenteerd met foto's en deze zullen naar u worden gemaild.

 

Het is in uw belang om ervoor te zorgen dat de inventaris correct is wanneer u aankomt in de villa, zodat verlies of schade niet ten onrechte wordt toegeschreven. Breng ons op de hoogte van eventuele afwijkingen of schade binnen 24 uur na aankomst, waarna u automatisch aansprakelijk wordt gesteld.

 

Eventuele kosten die het verhuurbedrijf moet maken als gevolg van een van de bovenstaande omstandigheden die niet worden gedekt door de NRI zullen na vertrek worden gefactureerd aan de hoofdhuurder.

 

10. RESERVERINGSBEPERKINGEN

Boekingen worden niet geaccepteerd van personen jonger dan 21 jaar. Wij behouden ons het recht voor om een boeking zonder opgaaf van redenen te weigeren.

 

Onze prijzen zijn de prijzen die op onze website staan, tenzij we schriftelijk anders overeenkomen. We kunnen de prijzen op de website zonder kennisgeving wijzigen. Zodra u een boeking bevestigt of een aanbetaling doet, bent u verplicht de volledige prijs van de accommodatie te betalen.

 

Niet alle woningen op onze website zijn beschikbaar voor wekelijkse vakantieverhuur. Sommige woningen zijn beschikbaar voor lange termijn verhuur van een jaar en andere zijn alleen bedoeld voor tentoonstellingsdoeleinden.

 

11. ANNULERINGEN VAN BOEKINGEN DOOR HET BEDRIJF

We verwachten niet dat we uw boeking zullen moeten wijzigen, hoewel er een mogelijk bestaat dat we dit wel moeten doen in verband met factoren die redelijkerwijs buiten onze macht liggen. Dergelijke factoren zijn bijvoorbeeld de verkoop of terugtrekking van de accommodatie door de eigenaar, of het onbewoonbaar worden van de accommodatie, bijvoorbeeld door brand of overstroming. In dergelijke gevallen zullen we u zo snel als redelijkerwijs mogelijk is informeren over de situatie.

 

We zullen altijd ons best doen om een geschikt alternatief te vinden. Als we geen alternatief voor u kunnen vinden of als u niet tevreden bent met het alternatief dat u wordt geboden, betalen we u het volledige bedrag terug en aanvaarden we geen verdere aansprakelijkheid.

 

Terugbetalingen vinden plaats binnen 120 dagen.

 

12. ANNULERING VAN BOEKINGEN DOOR DE KLANT

U kunt een boeking op elk moment annuleren. Alle annuleringen moeten per e-mail of per post worden doorgegeven. Ons e-mailadres is info@ibiza-summer.com. Ook kunt u ons schrijven op Ibiza Summer Villas, Calle Riu Guadiana Nu 52, San Jose de Sa Talaia 07817, Illes Baleares, Spanje. U dient de reden van annulering te vermelden.

 

Annuleringen moeten 12 weken voor aankomst worden doorgegeven. Als u binnen 12 weken voor aankomst annuleert, verliest u de volledige aanbetaling.

 

Als u uw vakantie annuleert, betalen wij het bedrag alleen terug als aan de voorwaarden is voldaan. Tenzij de woning wordt omgeboekt voor de volledige prijs en de eigenaar hiermee akkoord gaat, wordt de aanbetaling niet terugbetaald. We zullen er alles aan doen om een vervangende boeking voor uw accommodatie te vinden en dit is vaak mogelijk, maar het is geen garantie.

 

In het geval dat uw boeking wordt beïnvloed door overmacht, heeft u geen recht op restitutie of compensatie. Overmacht betekent ongebruikelijke en onvoorzienbare omstandigheden buiten de controle van het Verhuurbedrijf, waarvan noch het Verhuurbedrijf, zelfs niet met alle zorgvuldigheid, het gevolg kon vermijden, met inbegrip van, maar niet beperkt tot oorlog, oorlogsdreiging, oproer, burgeroorlog, terroristische activiteiten (werkelijke of dreigende), arbeidsconflicten, onvermijdelijke technische problemen met transport, machines of apparatuur, stroomstoringen, wijzigingen opgelegd door het herschikken of annuleren van vluchten door een luchtvaartmaatschappij, natuur- of kernrampen, brand, overstroming, droogte, ongunstige weersomstandigheden, diefstal of epidemieën. Neem in eerste instantie contact op met uw verzekeringsmaatschappij voor het verkrijgen van een terugbetaling of compensatie.

 

We raden u ten zeerste aan om een geschikte reisverzekering af te sluiten die, in de meeste gevallen, in bepaalde omstandigheden dekking biedt tegen het verlies van de aanbetaling of annuleringskosten, op het moment van boeking.

 

13. COVID-19

In het geval van een nieuwe uitbraak van Covid of opschorting van reizen door de FCO, met gevolgen voor reizen van en naar Spanje, zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

 

In het geval dat er geen reisverbod is naar Spanje, maar u niet naar Ibiza wenst te komen op de gevraagde data en u wenst om te boeken naar de volgende zomer, zullen wij u 25% servicekosten in rekening brengen en het prijsverschil tussen uw huidige verblijf en uw nieuwe verblijf.

 

Als uw boeking gemaakt is onder ons speciale aanbiedingsprogramma waarbij u als klant geniet van een speciale korting, dan wordt de speciale aanbieding NIET overgedragen naar het volgende seizoen. Er wordt u een tegoedbon aangeboden (geldig tot 365 dagen na de datum van uitgifte) voor uw boeking die gelijk is aan het bedrag dat u heeft betaald en die u kunt gebruiken voor elke villa in dezelfde prijsklasse. Als u het volgende seizoen niet op dezelfde tijd naar Ibiza kunt komen, kunt u uw tegoed gebruiken in andere prijsklassen.

 

Er wordt geen restitutie aangeboden.

 

Houd er rekening mee dat een PCR Covid of soortgelijke test die wordt uitgevoerd om reizen mogelijk te maken geen reisbeperking vormt, net zoals vluchtannuleringen of verplichte quarantaine geen reisbeperking vormen.

 

U MOET NIET REIZEN als u symptomen heeft die passen bij COVID-19: koorts, hoest, ademhalingsmoeilijkheden, dat is begonnen binnen de laatste 14 dagen, of als u gediagnosticeerd bent met COVID-19 binnen de laatste 14 dagen.

 

Als u tijdens uw verblijf in Spanje symptomen heeft die compatibel zijn met COVID-19 (koorts, ademhalingsmoeilijkheden, hoest) of andere symptomen die compatibel zijn met COVID-19 zoals verminderde reuk- en smaakzin, rillingen, keelpijn, diarree of braken, moet u zich isoleren in uw kamer en het noodnummer voor uw regio bellen en in geval van nood 112 bellen.

 

Ibiza Summer Villas is niet verantwoordelijk voor quarantaine kosten in het geval dat u als klant besmet raakt. Als klant moet u de extra kosten voor elke nacht betalen en eventuele verliezen als gevolg van het feit dat Ibiza Summer Villas niet in staat is om toekomstige boekingen tijdens de quarantaine periode te accommoderen. Nogmaals, we raden u sterk aan om voor uw aankomst een adequate reisverzekering af te sluiten.

In geval van verdenking van besmetting met Covid-19 moet de klant de bijbehorende diagnostische test (PCR) uitvoeren. Als het resultaat positief is, moet u IBIZA SUMMER VILLAS hiervan onmiddellijk schriftelijk op de hoogte stellen met het bijvoegen van het testresultaat, en geïsoleerd blijven in uw kamer gedurende de quarantaineperiode die is vastgesteld door de gezondheidsautoriteiten.

 

Als de quarantaineperiode de huurperiode van de villa overschrijdt, moet de klant voor elke extra dag Ibiza Summer het dagbedrag dat de villa kost in euro's betalen. Extra kosten zullen ook in rekening worden gebracht als compensatie aan Ibiza Summer Villas voor het niet kunnen beschikken over de villa en zullen worden doorberekend aan de volgende klant die zal arriveren.

 

In het geval dat de quarantaineperiode samenvalt met het begin van een andere boeking in dezelfde villa, betaalt de klant ter compensatie de prijs die is betaald voor de volgende boeking.

 

Het bovenstaande op voorwaarde dat er geen mogelijkheid is tot overplaatsing naar een toeristische accommodatie voor toeristen die thuis moeten worden geïsoleerd, in welk geval de klant de villa zal moeten verlaten en de quarantaineperiode in dit centrum zal moeten doorbrengen, op kosten van de klant.

 

We zijn ons ervan bewust dat deze sectie op elk moment kan veranderen en we wachten momenteel op de Britse regering om ons te informeren over het circulatiesysteem in de komende dagen.

 

14. CONCIËRGESERVICE

We doen er alles aan om de hoogste standaard van conciërgediensten te bieden. Aangezien deze diensten echter worden geleverd door onafhankelijke bedrijven, kunnen we de prestaties ervan niet garanderen. Laat het ons zo ver mogelijk van te voren weten als u extra diensten nodig heeft. In geen geval kan IBIZA SUMMER VILLAS SL aansprakelijk worden gesteld voor schade of gevolgen veroorzaakt door diensten van derden.

 

15. VOORZICHTIGHEID EN PERSOONLIJK LETSEL

Wij zijn niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel van u of uw medereizigers, behalve als wij nalatig zijn geweest. Als de nalatigheid afkomstig is van de eigenaar, dient u uw claim bij die persoon in te dienen.

 

Veel van de accommodaties hebben gevaren zoals zwembaden, stenen muren en niet omheinde hellingen. Wees voorzichtig en bedachtzaam.

 

Kinderen moeten altijd onder toezicht staan, vooral rond het zwembad.

 

De klant garandeert zijn eigen reis- en vakantieverzekering, die geldig moet zijn voor de duur van de vakantie. Noch de eigenaar, noch zijn vertegenwoordiger is aansprakelijk voor verlies of schade aan persoonlijke bezittingen of persoonlijk letsel.

 

Het is ook goed om in gedachten te houden dat vakantieaccommodaties niet altijd hetzelfde niveau van comfort en inrichting bieden als uw eigen huis. Ze weerspiegelen vaak lokale stijlen, tradities en smaken van de eigenaren. De comfortniveaus kunnen verschillen; keukens kunnen bijvoorbeeld bepaalde keukenapparatuur missen.

 

Als u iets van Ibiza Summer Villas of van de eigenaar breekt of verliest, moet u ons dat laten weten zodat we vervanging of reparatie kunnen regelen. Probeer het probleem niet zelf te verhelpen.

 

16. SOCIALE MEDIA

We sturen vaak een uitnodiging naar onze gasten om deel te nemen aan onze sociale media voor, tijdens of na hun verblijf. Het is niet verplicht om op deze uitnodiging in te gaan. Er is een mogelijkheid dat we u vragen om deel te nemen aan sociale media-activiteiten, zoals het plaatsen van foto's van uw vakantie op onze Instagram-pagina, uw te taggen in foto's die het verhuurbedrijf heeft gemaakt en het online plaatsen van uw geschreven recensies. Dit zal nooit worden gedaan zonder uw voorafgaande toestemming en u heeft het volste recht om uw toestemming te weigeren.

 

17. GRATIS ANNULERINGSVOORWAARDEN

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen via onze eigen website: www.ibizasummervillas.com

 

Gratis annulering tot 90 dagen voor aankomstdatum op alle boekingen.

 

In het geval van een terugbetaling zal IBIZA SUMMER VILLAS de klant binnen 120 dagen na ontvangst van de annuleringsmelding van de klant terugbetalen.

 

Als u een reservering wilt annuleren en er zijn minder dan 90 dagen tot de datum van aankomst in de Villa, dan wordt de aanbetaling die u tot op heden heeft betaald in rekening gebracht. Als u het volledige bedrag van de reservering heeft betaald, vindt er in geen geval restitutie plaats.