Algemene voorwaarden voor het reserveren van een villa

Algemene voorwaarden voor het reserveren van een villa

Enerzijds IBIZA SUMMER VILLAS, S.L. (hierna te noemen "IBIZA SUMMER VILLAS"), een naamloze vennootschap geregistreerd in Spanje, met ondernemingsnummer B57965170 en statutair gevestigd te Calle Riu Guadiana 52, Unidad D, San Josep de Sa Talaia, 07817 Ibiza, Spanje.


En anderzijds de gebruiker van de website, hierna te noemen de KLANT, die de WEBSITE bezoekt met als doel informatie te verkrijgen en een contract af te sluiten voor de villa's die via de WEBSITE worden aangeboden. De KLANT verklaart dat hij/zij meerderjarig is (ten minste 18 jaar oud) en over de vereiste rechtsbevoegdheid beschikt om gebonden te zijn door deze overeenkomst en om deze WEBSITE te gebruiken in overeenstemming met deze algemene gebruiksvoorwaarden, die hij/zij volledig begrijpt en aanvaardt.


Door de WEBSITE te gebruiken, accepteert de KLANT volledig alle algemene voorwaarden die op het moment van gebruik op de website van IBIZA SUMMER VILLAS staan, en in het bijzonder de voorwaarden met betrekking tot de beperking van de aansprakelijkheid van zowel IBIZA SUMMER VILLAS. De KLANT dient de Algemene Voorwaarden aandachtig te lezen elke keer dat hij/zij een reservering maakt, aangezien deze gewijzigd kunnen zijn sinds zijn/haar laatste bezoek.

 

1. DEFINITIE

Ibiza Summer Villas is een onafhankelijk bedrijf dat werkt in opdracht van de eigenaar van de accommodatie. Het contract is tussen de eigenaar vertegenwoordigd door Ibiza Summer en de huurder.


U, onze klant, als er meer dan één klant is, bent elk verantwoordelijk voor alle verplichtingen van de woningen in hun geheel. De klant bevestigt, door het betalen van de aanbetaling, het contract en accepteert deze algemene voorwaarden.


U gaat ermee akkoord deze algemene voorwaarden door te geven aan alle leden van uw gezelschap, aangezien deze de huur van de accommodatie en alle leden van uw gezelschap regelen. De Algemene Voorwaarden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het Property Management Company kan de relevante voorwaarden, beleidsregels of kennisgevingen op elk gewenst moment wijzigen. U erkent dat door het bezoeken van de website van tijd tot tijd, bent u gebonden aan de huidige versie van de relevante voorwaarden en bepalingen (de "huidige versie") en, tenzij anders vermeld in de huidige versie, alle eerdere versies worden vervangen door de huidige versie. Het is uw verantwoordelijkheid om de huidige versie elke keer dat u de Website bezoekt door te nemen.

 

2. RESERVERING

Bij het maken van een reservering dient u, onze klant, 50% van de huurprijs te betalen. Deze aanbetaling moet binnen drie dagen na de reservering ontvangen zijn om de villa vast te zetten. Al onze prijzen zijn vermeld in euro's, maar wij, het bedrijf, kunnen naar eigen goeddunken factureren in ponden sterling.Na ontvangst van deze aanbetaling van 50% sturen we je een boekingsbevestiging per e-mail. De resterende 50% van de villahuur moet negentig (90) dagen voor aankomst worden betaald. Ibiza Summer Villas zal de Klant negentig (90) dagen voor de aankomstdatum een e-mail sturen met de details voor de betaling van het uitstaande bedrag (restant betaling). Deze kennisgeving zal drie (3) dagen na de eerste herinnering opnieuw naar de Klant worden verstuurd. In het geval dat de Klant het openstaande bedrag niet binnen zeven (7) dagen na de tweede herinnering betaalt, wordt de reservering automatisch geannuleerd en wordt de villa opnieuw te koop aangeboden.


Als de boeking wordt gemaakt binnen negentig (90) dagen voor aankomst op Ibiza, wordt het volledige bedrag voor de villa in rekening gebracht.Bij het boeken van een flash sale via onze website wordt de korting automatisch toegepast op de totale kosten van je verblijf. We vragen een aanbetaling van 50% van de oorspronkelijke totale verblijfskosten op het moment van boeken en de resterende 50% moet negentig (90) dagen voor aankomst betaald worden. Bij het boeken van een flash sale binnen negentig (90) dagen voor aankomst, vragen we volledige betaling.


Nutsvoorzieningen zoals gas, elektriciteit en water zijn inbegrepen in de huurprijs van de villa (behalve voor huurperiodes van twee maanden of meer).

Controleer voordat je boekt de locatie van de villa op de kaart in de advertentie op de website. We adverteren de exacte locatie van elke villa. Gasten ontvangen ook een link naar de kaart met de exacte locatie samen met de boekingsbevestiging. Wij zijn niet verantwoordelijk als je aankomt en niet tevreden bent met de locatie. Het is een realiteit dat er vliegtuiglawaai te horen is vanuit sommige villa's rond Ibiza-stad en het Playa d'en Bossa-gebied, vanwege de nabijheid van de luchthaven.


Houd er rekening mee dat als je een villa boekt via Ibiza Summer Villas er extra kosten zijn waarmee je rekening moet houden. Veel van deze kosten zijn bij de prijs van de villa inbegrepen, maar sommige kosten moeten bij aankomst contant in euro's worden betaald:

De ecotaks, een lokale overheidstaks die elke toerist bij aankomst moet betalen. De heffing bedraagt 2,20 euro per persoon per nacht van je vakantie.

De schoonmaakkosten voor de villa, die beginnen bij 300 euro.


De niet-restitueerbare verzekeringskosten, die alleen van toepassing zijn op geselecteerde villa's en waarover je meer informatie kunt vinden in sectie 7 van de Algemene Voorwaarden.


Alle prijzen zijn in euro's tenzij anders vermeld. Ibiza Summer Villas rekent pro rata voor korte verblijven. Elke lengte van de vakantie wordt in overweging genomen.

 

3. VROEGE CHECK-IN EN LATE CHECK-OUT SERVICE

Waar mogelijk kunnen we ervoor zorgen dat uw villa klaar is voor 15:00 uur op de dag van aankomst. Het is ook mogelijk om later dan 10:00 uur op de dag van vertrek in je villa te verblijven. Deze service kost 20 euro per persoon, met een minimum van 80 euro. Als je je verblijf slechts een paar uur wilt vervroegen of verlengen, worden de kosten verlaagd.


Deze service is afhankelijk van beschikbaarheid en vanwege de mogelijkheid van late boekingen aan beide kanten van je verblijf, kunnen we een vroege check-in of late check-out normaal gesproken pas een paar dagen voor je aankomst of vertrek bevestigen. Daarom moeten de kosten voor deze service contant worden betaald bij aankomst voor vroeg inchecken of tijdens je verblijf voor laat uitchecken.


Als je van tevoren weet dat je vluchtschema van invloed zal zijn op je check-in of check-out tijden, en je wilt een vroege check-in of late check-out garanderen, dan raden we je sterk aan om een extra nacht aan het begin of einde van je vakantie te boeken. Ons reserveringsteam adviseert je graag en legt je de mogelijkheden uit.


Als je met een nachtvlucht aankomt, worden er 80 euro administratiekosten in rekening gebracht voor inchecken na 21.00 uur.4. DUUR VAN DE HUUR

De woning die je hebt gehuurd is beschikbaar tussen 15.00 en 17.00 uur op de eerste dag van je huurperiode tot 10.00 uur op de laatste dag. Dit kan per villa verschillen. Als je na deze tijd uitcheckt, behouden wij ons het recht voor om een extra dag in rekening te brengen. De exacte check-in tijd wordt een week voor aankomst met je bevestigd, onder voorbehoud van ontvangst van je vluchtgegevens.


Aan het einde van je vakantie moet je de sleutels van de villa persoonlijk bij ons inleveren. In geen geval mag u de villa verlaten zonder eerst de vertegenwoordiger van IBIZA SUMMER VILLAS, die u de sleutels heeft overhandigd, op de hoogte te stellen van uw voornemen om uw vertrekdatum te vervroegen. Bij verlies van de sleutels wordt 50 euro per sleutel in rekening gebracht.

 

Dit bedrag varieert per villa. Als uw villa een afstandsbediening heeft voor de elektrische poort, wordt het verlies van deze afstandsbediening aangerekend aan 100 euro.

Afval moet dagelijks uit de villa worden verwijderd en in de grote vuilnisbakken op straat worden gedeponeerd. Bij het inchecken zal onze vertegenwoordiger je de dichtstbijzijnde plek wijzen waar je je afval kunt deponeren. Als er bij vertrek afval in de villa achterblijft, wordt er een toeslag van 200 euro in rekening gebracht.

 

U mag het aantal toegestane personen niet overschrijden zonder schriftelijke toestemming van IBIZA SUMMER VILLAS. In het geval dat het maximum aantal personen wordt overschreden zonder voorafgaande toestemming, behoudt de eigenaar zich het recht voor om de boeking naar eigen goeddunken te weigeren of te annuleren.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

Uw vertegenwoordiger van IBIZA SUMMER VILLAS zal u de regels en voorschriften van de villa waar u verblijft uitleggen. Zorg ervoor dat u deze regels volledig begrijpt, want ze zijn opgesteld om u te helpen van uw vakantie te genieten. Bij aankomst moet dezelfde persoon die de reservering heeft gemaakt zich identificeren met zijn/haar originele paspoort en het registratiedocument ondertekenen, in het geval dat andere leden van de groep eerder in de villa aankomen, is het aan IBIZA SUMMER VILLAS om te beslissen om een vroege check-in te maken voor de overige leden van de groep, in welk geval een vertegenwoordiger van Ibiza Summer Villas naar de accommodatie zal komen bij de aankomst van de persoon die de reservering heeft gemaakt om het registratiedocument te ondertekenen. Het check-in document moet worden ondertekend door dezelfde persoon die de boeking heeft gemaakt.

 

Helaas is Ibiza niet immuun voor inbraken en we moeten onze gasten adviseren om altijd waakzaam te zijn. We raden je aan om altijd de kluis te gebruiken (als je villa er een heeft) en je paspoorten en geld achter slot en grendel te bewaren. Wanneer je de villa tijdens je vakantie verlaat, moet je alle ramen, deuren en poorten op slot doen. We raden je ten zeerste aan om tijdens je vakantie gebruik te maken van legale taxi's in plaats van piratentaxi's, die makkelijker te vinden en sneller te gebruiken lijken. Met betrekking tot de elektriciteitsvoorziening van de villa, ga je ermee akkoord de maximale capaciteit niet te overschrijden door elektronische apparaten aan te sluiten die het elektrische systeem kunnen overbelasten. IBIZA SUMMER VILLAS is niet verantwoordelijk voor het verlies van voorwerpen of geld achtergelaten in de villa tijdens het verblijf van de KLANT, hetzij door diefstal, beroving of om welke andere reden dan ook.

 

IBIZA SUMMER VILLAS kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig verlies van genot als gevolg van lokale technische problemen, bouwwerkzaamheden, diefstal of weersomstandigheden.

 

Het kan zijn dat we tijdens uw verblijf toegang tot de accommodatie moeten krijgen om noodzakelijke reparaties of onderhoud uit te voeren, maar we zullen u hiervan van tevoren op de hoogte stellen en de onderbreking tot een minimum beperken.

 

Hoewel we er alles aan doen om de nauwkeurigheid van de beschrijvingen op onze website te garanderen, kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele wijzigingen door de eigenaren waarvan wij niet op de hoogte zijn gesteld.

 

Als onderdeel van onze licentieverplichtingen voor de villa's die we beheren, zijn we wettelijk verplicht om alle identiteitsgegevens van gasten binnen 24 uur na aankomst van de gast in het vakantieverblijf door te geven aan de politie. Daarnaast zijn we verplicht om elke gast een "reizigersformulier" of incheckformulier te laten ondertekenen. Houd er rekening mee dat we al deze informatie bij aankomst zullen invullen. Voor eventuele extra gasten die tijdens je verblijf arriveren, moeten we ook hun identificatiegegevens noteren. Om dit proces te versnellen, vooral tijdens het hoogseizoen, zullen we je vragen om ons je identiteitsbewijs elektronisch toe te sturen voor je aankomst.

 

5. GEDRAG VAN KLANTEN

Je moet rekening houden met anderen. Als je ongerechtvaardigde overlast, lawaai, schade, aanstoot of gevaar veroorzaakt, hebben we het recht om je eruit te zetten. Als eerste stap krijgt u een mondelinge waarschuwing. Als het probleem aanhoudt, krijg je een schriftelijke waarschuwing. Een derde waarschuwing leidt tot uitzetting uit de woning. In ernstige gevallen kunnen we je eruit zetten zonder voorafgaande waarschuwing.

 

Je gaat ermee akkoord niets te doen dat de verzekering van de woning in gevaar kan brengen.

 

Het is in het bijzonder ten strengste verboden om de villa's voor andere doeleinden te gebruiken dan als vakantieverblijf voor de KLANT. In het bijzonder is het verboden om video's of foto's van de villa te maken voor commerciële doeleinden of om feesten of evenementen zoals bruiloften te organiseren. Voor elke andere activiteit dan die van de vakantieaccommodatie is de voorafgaande schriftelijke toestemming van Ibiza Summer Villas vereist.

 

Elk van de hierboven genoemde evenementen zonder voorafgaande toestemming kan leiden tot het recht om de villa te verlaten en dus het verlies van het betaalde saldo, onverminderd het recht van Ibiza Summer Villas om schadevergoeding te eisen als gevolg van de acties van de KLANT. In het geval van het huren van externe luidsprekers kan Ibiza Summer Villas niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele stroomstoringen.

 

Muziek en lawaai van welke aard dan ook moeten dagelijks tussen 23.00 en 8.00 uur tot een minimum worden beperkt. De politie kan ter plaatse een boete opleggen. Ibiza Summer Villas is niet verantwoordelijk voor deze boete.

 

Vanwege het recente gedrag van gasten hebben we geen andere keuze dan het volgende beleid in te voeren om onze eigenaren en hun eigendommen te beschermen. Voor de periode tussen 1 juli en 15 september ontvangen klanten die aankomen in de villa's waar de borg van toepassing is een creditcardlink die het bedrijf Ibiza Summer Villas machtigt om de borg te innen in geval van schade aan de villa. De borg wordt bewaard tot uw vertrek en wordt dan zonder problemen teruggestort op uw creditcard. In het geval van schade aan de villa zal dit gezamenlijk worden besproken tussen de klant en Ibiza Summer Villas op het moment van vertrek.

 

De link voor de autorisatie van de creditcard wordt u toegestuurd in de e-mail met de definitieve afspraken die u enkele dagen voor aankomst ontvangt.

Het bedrag van de machtiging wordt vastgesteld op € 1500 en kan niet worden verlaagd.

 

6. DE EIGENAAR

De eigenaar of zijn vertegenwoordiger heeft toegang tot het vakantieverblijf op alle redelijke tijden tijdens de vakantieperiode voor inspectie en onderhoud.

 

7. OPLOSSEN VAN PROBLEMEN

Het is een realiteit dat er in elke accommodatie problemen kunnen ontstaan, net zoals in uw eigen huis. Ibiza Summer Villas en de eigenaars zullen er alles aan doen om de accommodatie in perfecte staat te houden en zullen onmiddellijk reageren als u iets onaangenaams vindt. De realiteit is echter dat het soms gewoon niet mogelijk is om een aannemer of reparateur te vinden op een zon- of feestdag. Hoewel Ibiza Summer Villas zal helpen om eventuele storingen, defecten of defecten aan de accommodatie te verhelpen, kan Ibiza Summer Villas niet verantwoordelijk worden gesteld voor het resultaat.

 

8. BORG

De borg is alleen van toepassing op de geselecteerde villa's. In gevallen waar een waarborgsom (SD) vereist is, varieert het bedrag tussen 1000 euro - 4000 euro afhankelijk van de villa.

 

Voor klanten die voor een korter verblijf van minder dan een week komen, kan de borg per creditcard worden betaald. Bij aankomst in de villa houdt Ibiza Summer Villas een bedrag gelijk aan de prijs van de reservering vast op de creditcard van de klant als borg. We kunnen een extra bedrag in rekening brengen als de woning buitensporig schoongemaakt moet worden of als er vuilnis verwijderd moet worden, zoals beschreven in punt 4. Dit bedrag wordt gebruikt om eventuele kosten te dekken.

 

Dit bedrag zal worden gebruikt om eventuele schade of verlies veroorzaakt aan de villa tijdens de huurperiode te dekken. Zodra de huurperiode is afgelopen en Ibiza Summer Villas ervan overtuigd is dat er geen schade of verlies aan de villa is geweest tijdens de huurperiode, zal Ibiza Summer Villas de waarborgsom vrijgeven.

Als u de borg via PayPal wilt betalen is dit ook mogelijk. 

 

Bij uw vertrek, als alles in de villa naar wens is, ontvangt u de borg volledig terug. Houd er rekening mee dat alle partijen de woning moeten verlaten zodra we de borg aan je teruggeven.Mocht je de woning verlaten voordat een van onze medewerkers in staat is om de villa te controleren bij je vertrek. We zullen foto's maken zodat u de staat van de woning kunt controleren. Dit kan duidelijk worden gecommuniceerd met uw gezelschap om eventuele twijfels of zorgen weg te nemen.

 

9. NRI - NIET-TERUGBETAALBARE VILLA VERZEKERING

Ongeacht de borg, zijn de meeste boekingen bij ons onderhevig aan een niet-terugbetaalbaar bedrag genaamd de Niet-terugbetaalbare Villa Verzekering (NRI), die zal worden toegevoegd aan uw factuur en moet worden betaald bij aankomst in contanten in euro. De NRI is ontworpen om onopzettelijke schade aan de villa te dekken en wordt in rekening gebracht tegen een vaste prijs per villa die kan variëren tussen €200 en €400, afhankelijk van de standaard van elke villa. Deze verzekering heeft maximale limieten voor schade veroorzaakt aan een deel van de woning of de faciliteiten en sluit nalatigheid en vandalisme uit.De NRI is alleen van toepassing op geselecteerde villa's.De NRI dekt geen klanten voor opzettelijke, opzettelijke of kwaadwillige schade aan de villa of de inhoud ervan. Het dekt ook geen schade of breuken die niet zijn gemeld tijdens het verblijf van de klant in de villa. Het NRI dekt geen schade aan het zwembad, noch de kosten voor het legen en opnieuw vullen van het zwembad als gevolg van gebroken glas of andere voorwerpen die in het zwembad zijn gevonden.Het NRI dekt geen boetes die zijn opgelegd door de politie of andere autoriteiten van het eiland voor enige vorm van asociaal gedrag, illegale activiteiten of geluids- of overlastklachten.Het NRI dekt geen extra schoonmaak- of vuilnisophaalkosten als de villa opzettelijk in een buitensporig vuile staat wordt achtergelaten.Alle gebieden die in rekening worden gebracht, worden gefotografeerd en per e-mail naar je toegestuurd.Het is in uw eigen belang om ervoor te zorgen dat de inventaris correct is wanneer u aankomt in de villa, zodat verlies of schade niet ten onrechte wordt toegeschreven. Breng ons op de hoogte van eventuele afwijkingen of schade binnen 24 uur na aankomst, daarna wordt u automatisch verantwoordelijk gehouden.Eventuele kosten die door het bedrijf worden gemaakt als gevolg van een van de bovenstaande omstandigheden die niet worden gedekt door de NRI zullen na vertrek aan de klant worden gefactureerd.

 

10. RESERVERINGSBEPERKINGEN

Boekingen worden niet geaccepteerd van personen jonger dan 21 jaar. We behouden ons het recht voor om een boeking zonder opgaaf van redenen te weigeren.

Onze prijzen zijn de prijzen op onze website tenzij schriftelijk anders overeengekomen. We kunnen de prijzen op de website zonder kennisgeving wijzigen. Zodra u een boeking heeft bevestigd of een aanbetaling heeft gedaan, bent u verplicht de volledige prijs van de accommodatie te betalen.

 

Niet alle woningen op onze website zijn beschikbaar voor wekelijkse vakantieverhuur. Sommige woningen zijn beschikbaar voor lange termijn jaarverhuur en andere zijn alleen voor showdoeleinden.

 

11. ANNULERINGEN VAN BOEKINGEN DOOR HET BEDRIJF

We verwachten niet dat we uw boeking zullen moeten wijzigen, hoewel het mogelijk is dat we dit wel moeten doen in verband met factoren buiten onze redelijke controle. Dergelijke factoren zijn bijvoorbeeld de verkoop of terugtrekking van de accommodatie door de eigenaar, of het onbewoonbaar worden van de accommodatie, bijvoorbeeld door brand of overstroming. In dergelijke gevallen zullen we u zo snel als redelijkerwijs mogelijk is informeren over de situatie.

 

We zullen altijd ons best doen om een geschikt alternatief te vinden. Als we geen alternatief voor je kunnen vinden of als je niet tevreden bent met het alternatief dat je wordt geboden, betalen we je het volledige bedrag terug en aanvaarden we geen verdere aansprakelijkheid.

 

Terugbetalingen vinden plaats binnen 120 dagen. 

 

12. ANNULERING VAN BOEKINGEN DOOR DE KLANT

Je kunt een boeking op elk moment annuleren. Alle annuleringen moeten per e-mail of per post worden gedaan. Ons e-mailadres is info@ibiza-summer.com of u kunt ons schrijven op Ibiza Summer Villas, Calle Riu Guadiana Nu 52, San Jose de Sa Talaia 07817, Illes Baleares, Spanje. U dient de reden voor de annulering te vermelden.

 

Annuleringen die twaalf (12) weken voor de aankomstdatum worden gemaakt, zullen resulteren in het verlies van de aanbetaling.

Als je je vakantie annuleert, betalen we alleen terug als aan de voorwaarden is voldaan. Tenzij de accommodatie voor de volledige prijs wordt omgeboekt en de eigenaar hiermee akkoord gaat, wordt de aanbetaling niet terugbetaald. We zullen proberen een vervangende boeking voor uw accommodatie te vinden en dit is vaak mogelijk, maar het is niet gegarandeerd.


In het geval dat uw boeking wordt beïnvloed door overmacht, heeft u geen recht op restitutie of compensatie. Overmacht betekent elke ongebruikelijke en onvoorzienbare omstandigheid buiten de controle van het Bedrijf, waarvan het Bedrijf de gevolgen redelijkerwijs niet kon vermijden, met inbegrip van, maar niet beperkt tot oorlog, oorlogsdreiging, rellen, burgerconflicten, terroristische activiteiten (werkelijke of dreigende), arbeidsconflicten, onvermijdelijke technische problemen met transport, machines of apparatuur, stroomstoringen, wijzigingen als gevolg van de herschikking of annulering van vluchten door een luchtvaartmaatschappij, natuur- of kernrampen, brand, overstroming, droogte, ongunstige weersomstandigheden, diefstal of epidemieën. Neem contact op met je verzekeringsmaatschappij voor een terugbetaling of compensatie.

We raden je ten zeerste aan om een geschikte reisverzekering af te sluiten op het moment van boeking, die in de meeste gevallen dekking biedt voor het verlies van de aanbetaling of annuleringskosten in bepaalde omstandigheden.

 

13. COVID 19

In het geval van een nieuwe uitbraak van Covid of een andere ziekte (epidemie, pandemie, enz.) die reizen onmogelijk maakt en van invloed is op reizen van en naar Spanje, zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

In het geval dat er geen reisverbod is naar Spanje, maar u wenst niet naar Ibiza te komen op de gevraagde data en u wenst over te boeken naar de volgende zomer, zullen wij u servicekosten in rekening brengen van 25% en het verschil tussen uw huidige verblijf en de prijs van uw nieuwe verblijf.Als uw reservering is gemaakt onder ons speciale aanbiedingsprogramma, dat u als klant een speciale korting geeft, dan wordt de speciale aanbieding NIET overgezet naar het volgende seizoen. Je krijgt een tegoedbon voor je boeking (365 dagen geldig vanaf de datum van uitgifte) voor het betaalde bedrag, die je kunt gebruiken voor elke villa binnen dezelfde prijsklasse. Als u in het volgende seizoen niet op hetzelfde moment naar Ibiza kunt komen, kunt u uw tegoed gebruiken in andere prijsklassen.

Er wordt geen restitutie gegeven.Je MOET NIET REIZEN als je symptomen hebt die compatibel zijn met COVID-19 of een andere ziekte die kan leiden tot beperkingen van je mobiliteit opgelegd door de autoriteiten.

 

Ibiza Summer Villas is niet verantwoordelijk voor quarantaine kosten als u als klant besmet raakt. Als klant bent u verantwoordelijk voor de extra kosten van elke nacht en eventuele verliezen als gevolg van het feit dat IBIZA SUMMER VILLAS niet in staat is om toekomstige boekingen te accommoderen voor de duur van de quarantaine periode. Nogmaals, we raden u sterk aan om een adequate reisverzekering af te sluiten voordat u aankomt.

 

Als infectie wordt vermoed, moet de klant de juiste diagnostische test (PCR) ondergaan. Als het resultaat positief is, moet u IBIZA SUMMER VILLAS onmiddellijk schriftelijk op de hoogte stellen, met bijvoeging van het testresultaat, en geïsoleerd in uw kamer blijven gedurende de quarantaineperiode die is vastgesteld door de gezondheidsautoriteiten.

 

Als de quarantaineperiode de huurperiode van de villa overschrijdt, moet de klant Ibiza Summer, het dagtarief in euro's voor de villa voor elke extra dag betalen. Eventuele extra kosten zullen ook worden betaald als compensatie aan Ibiza Summer Villas voor het niet kunnen verhuren van de villa en zullen worden doorberekend aan de volgende klant die zal arriveren.

 

In het geval dat de quarantaineperiode samenvalt met het begin van een andere boeking in dezelfde villa, betaalt de klant de prijs van de volgende boeking als compensatie.

 

Ibiza Summer Villas is niet verantwoordelijk voor quarantaine kosten als u als klant besmet raakt. Als klant bent u verantwoordelijk voor de extra kosten van elke nacht en eventuele verliezen als gevolg van het feit dat IBIZA SUMMER VILLAS niet in staat is om toekomstige boekingen tijdens de quarantaine periode te accepteren. Nogmaals, we raden je sterk aan om een goede reisverzekering af te sluiten voordat je aankomt.

 

Als infectie wordt vermoed, moet de klant de juiste diagnostische test (PCR) ondergaan. Als het resultaat positief is, moet u IBIZA SUMMER VILLAS onmiddellijk schriftelijk op de hoogte stellen, met bijvoeging van het testresultaat, en geïsoleerd in uw kamer blijven gedurende de quarantaineperiode die is vastgesteld door de gezondheidsautoriteiten.

 

Als de quarantaineperiode de huurperiode van de villa overschrijdt, moet de klant Ibiza Summer het dagtarief in euro's voor de villa betalen voor elke extra dag. Eventuele extra kosten worden ook in rekening gebracht aan Ibiza Summer Villas als compensatie voor het niet kunnen verhuren van de villa en worden doorberekend aan de volgende klant.

 

Als de quarantaineperiode samenvalt met het begin van een andere boeking in dezelfde villa, dan betaalt de klant de prijs van de volgende boeking als compensatie.

 

Het bovenstaande is van toepassing als er geen mogelijkheid is voor overplaatsing naar een toeristische accommodatie voor toeristische patiënten die in quarantaine moeten. In het andere geval moet de klant de villa verlaten en de quarantaineperiode doorbrengen in het genoemde centrum, op kosten van de klant.

 

14. CONCIËRGESERVICE

We streven ernaar om de hoogste standaard van conciërgediensten te bieden. Echter, omdat deze diensten worden geleverd door onafhankelijke bedrijven, kunnen wij hun prestaties niet garanderen. Laat het ons zo ver mogelijk van te voren weten als u extra diensten nodig heeft. IBIZA SUMMER VILLAS is in geen geval aansprakelijk voor schade of gevolgen veroorzaakt door diensten van derden.

 

15. VOORZICHTIGHEID EN PERSOONLIJK LETSEL

Wij zijn niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel van u of uw gezelschap, tenzij wij nalatig zijn geweest. Als de nalatigheid die van de eigenaar is, moet uw verhaal tegen die persoon zijn.

Veel van de accommodaties hebben gevaren zoals zwembaden, stenen muren en niet omheinde hellingen. Wees voorzichtig en wees voorzichtig.

Kinderen moeten te allen tijde onder toezicht staan, vooral rond het zwembad.De klant garandeert een eigen reis- en vakantieverzekering die geldig is voor de duur van de vakantie. Noch de eigenaar, noch zijn vertegenwoordiger is aansprakelijk voor verlies van of schade aan persoonlijke eigendommen of persoonlijk letsel.

 

Het is ook belangrijk om te onthouden dat vakantiehuizen niet altijd hetzelfde niveau van comfort en inrichting bieden als je eigen huis. Ze weerspiegelen vaak lokale stijlen, tradities en de smaak van de eigenaren. Het niveau van comfort kan anders zijn; keukens kunnen bijvoorbeeld bepaalde keukenapparatuur niet bevatten.

 

Als u iets breekt of verliest dat toebehoort aan Ibiza Summer Villas of aan de eigenaar, moet u ons dit laten weten zodat we vervanging of reparatie kunnen regelen. Probeer het probleem niet zelf te repareren.

 

16. SOCIALE MEDIA

We sturen vaak een uitnodiging naar onze gasten om deel te nemen aan onze sociale media voor, tijdens of na hun verblijf. Het is niet verplicht om op deze uitnodiging in te gaan. Af en toe kunnen we je vragen om deel te nemen aan sociale media-activiteiten, zoals het plaatsen van foto's van je vakantie op onze Instagram-pagina, het taggen van jou in foto's die door het bedrijf zijn genomen en het online plaatsen van je geschreven getuigenissen. Dit zal nooit worden gedaan zonder jouw voorafgaande toestemming en je hebt het volste recht om toestemming te weigeren.

 

17. GRATIS ANNULERINGSVOORWAARDEN

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen die via onze eigen website worden gemaakt: www.ibizasummervillas.com

Gratis annulering tot negentig (90) dagen voor de aankomstdatum.


In het geval van een terugbetaling zal IBIZA SUMMER VILLAS de klant binnen honderdtwintig (120) dagen na ontvangst van het annuleringsbericht van de klant terugbetalen. 

Als u een reservering minder dan 90 dagen voor de aankomstdatum in de villa wilt annuleren, wordt de tot op dat moment betaalde aanbetaling in rekening gebracht. Als je het volledige bedrag van de reservering hebt betaald, vindt er onder geen enkele omstandigheid restitutie plaats.